Poradí mi někdo prirozenou blond barvu?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Poradí mi někdo prirozenou blond barvu?

Ahojky všem,
už dlouho hledám přirozenou blonďatou barvu. فوائد الزنك للبشرة Nechci do bíla, ani nějak slámově žlutou :o , svoji barvu mám špinavou blond - kamarádka ríká místy myšina...

No nic, hlavně jsem hodně světlý tip a mám hnědý oči.
Prosím poraďte.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahojky, na každém barva chytne jinak...i když se Ti třeba líbí barva na krabičče, nemusíš toho odstínu docílit....je těžko Ti radit, když Tě nevidíme ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj asi tak.robinka má pravdu-ale jinak hezké jsou blond přirozrné ale to si musis zajít ke kadeřnici doma to nedopadne tak pořádně jako v salonu!nemusis odhadnout dobu působení a pak to budeš mít tmavší nebo naopak!

Anonym

Ahoj holky. Díky za zprávičku. No to je jasný, že každýmu to chytne jinak, ale to je skaždou barvou-myslela jsem jestli má někdo nějakou barvu blond, která vypadá na vás přirozeně a jste spokojená myslím tím co je u vás - neboli na vas prirozené. Ale díky moc za názory. Pa Gigdaara wrote:Jj asi tak.robinka má pravdu-ale jinak hezké jsou blond přirozrné ale to si musis zajít ke kadeřnici doma to nedopadne tak pořádně jako v salonu!nemusis odhadnout dobu působení a pak to budeš mít tmavší nebo naopak!

Anonym

Ahojki...co se týče blond barvy tak jsou asi nejlepší zančka Londa! Je pravda že na každém to vypada jinak. Já mám na hlavě asi něco takového co tady ty píšeš sem tam mám proužek bílý sem tam lehce nažloutlý ale takového výsledku celé blond hlavy jsem dosáhla postupným promelírováním. Mám přirozenou barvu a jsem ráda. Moje přírodní je zrzavá! Mám modré oči a jak se ví tak zrzaví lidé mají problém s pigmentem. Je pravda že jsem světlá po obličeji ale v té blond se prostě cítím lépe ;) :)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. k modrým očím je to moc hezké mít blond.a holky co mají rezavé vlasy to je horší stou blond to je fakt no..ja používam Subrinu v kadeřnictví je dobrá!a je tam i do bíla nebo platinova!ale i slonová kost je hezká..světlá! ;)

Anonym

Ahoj Holky, díky, že píšete vaše názory. :D No je to pravda, že pro modrooký je ta blonďatá taková přirozenější. Ale taková Štefánková, má taky hnědý oči a jak jí jdou blond, nebo třeba Brožová. Nevím, já jsem od malička blondýnka byla, oči mám sice hnědý, ale nemám nijak hodně výrazný ani řasy nebo obočí nějak tmavý. Donedávna jsem nosila melír, ale tak si říkám, že asi přijdou taky šediny tak to s melírem nebude napořád a taky už mně nebaví.. :roll: daara wrote:jj. k modrým očím je to moc hezké mít blond.a holky co mají rezavé vlasy to je horší stou blond to je fakt no..ja používam Subrinu v kadeřnictví je dobrá!a je tam i do bíla nebo platinova!ale i slonová kost je hezká..světlá! ;)

Anonym

Ahoj, po různých značkách jsem zakoupila Londu Naturals. Je to moc přirozené a pěkné. 4us. Romana

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. ale lepší a kvalitnějso jsou opravdu jen u kadeřnice a na barveni také tam ..je to vše lepší a duslednějsi?! nebo ne..?! ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

To každopádně :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj. alespon někdy mám pravdu?neriskla bych to DOMA! no ikdyž jáá asi jo?!
protože já musím mít vše hned tak bych byla schopna si to doma "napláácat" :lol:

Anonym

Ahojky. Mám kadeřnici v rodině, tak snad si najde na mne čas a obarví mně. K ní do práce nepůjdu-nemíním dávat za obarvení 800kč. Takže až si na mne najde chvilku zkusim zřejmě tu Londu-vypadá pěkně. Díky holky, každopádně se sem vrátí a napíšu vzkaz jak jsem dopadla. Ahojík Gig.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Přeji Ti, ať jsi spokojená...ale stále nechápu Tvůj dotaz...když jsem Ti psala, že na každém barva chytne jinak..psala jsi a citovala, že to víš!!! A přesto jsi psala, že chceš poradit barvu, která vypadá přirozeně... Každý má jiný pigment..nezbývá nic jiného, než vyzkoušet třeba i tu Londu, ale pokud se Ti nebude líbit odstín..musíš stále zkoušet dobu působení, než se Ti zalíbí..tak jí nezavrhni ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ .doba působ. je důležitá a musíš to vyzkoušet ale radši bych zkusila třeba jen jeden 2 melíry než si dal celuo hlavinu!Kdyby ti to chytlo do žluta.někdo má takový pigment že mu to jinak prostě nechytne! at dělaš co dělaš! hodně štěstíí téééž. papa když tka pošli FOOTO!