Podbarveni hnědých vlasů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
atinka
Offline
Na fóru od: 11.02.2009
Podbarveni hnědých vlasů

ahoj chtela bych rada.Mam hnede vlasky a chtela bych si nechat udelat nakou zmenu.chtela bych si nechat podbarvit vlasy ale nevim jakou barvou jestli cernou a nebo blond.Mohl by mi nekdo prosim poradit?

Satsu.Lenna
Offline
Na fóru od: 02.04.2009

Skus červenou ;)

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky, černá nebude moc výrazná, záleží jaký odstín hnědé máš. Blond..hm tak to nevím, spíš se to dělá na opak blond vrch, hnědý spodek, i když by to mohlo vypadat zajímavě, pokud by jsi šla do té blond, nechcej si dát i pár pramínků do vrchu do té hnědé ;) . Červenou nevím, to už bude hodně extravagantní i když dnes se už nosí všelico :lol:

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Kdyz se nechas podbravit blond, rázem bude vypadat, že máš méně vlasů ;-) volí se světlejší odstín na vršku hlavy, podbarvení je tmavší. Dobré by bylo zvážit samotné podbarvení, dneska už nic moderního :-) ale když se v tom budeš cejtit, proč ne :-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.podbarvení sice už letos není moderní ale jestli na to mtrvas tak bych také dala na vrchu svetlou ale ne žlutou a spodek černy třeba..červena by byla dobrá ale musíš najit tu správnou aby byla vidět a byla dost výrazná!ted se nosí odstíny přírodní nebo do měděna nebo zkus jen nějaké melíry nebo hneda cela hlava a do toho jen pruh červeného tlustšího melíru třeba pruh do ofiny nebo jen u kontury obličeje!v kadeřnictví mají čerbéné které jsou vidět..ne obyč.barva z obchodu! :D

Anonym

ahoj jestli se chceš nechat trochu inspirovat koukni do časopisu InStyle...najdeš tam spoustu nápadů ;)

queenj
Obrázek uživatele queenj
Offline
Na fóru od: 21.02.2009

Ahoj, souhlasím že podbarvení se už nenosí...co třeba požádat kadeřníka aby ti vystínoval tvoji přirozenou barvu vlasů ;) Moc se mi líbí účes Jennifer Aniston...má vlasy přirozené, ale tón v tónu vystínované a vypadá to efektivně (:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.jj přesně mě se také moc líbí JANIFEr a její lvasy moc hezkéé.také se mi líbí ton v tonu a letos je přirozenost IN...a uděla te to hezcí a mladistvějsí a nebude to jako helma..sice se podbarvení nosí ale ne jako to bývalo.vršek světly a spodek černy.ale také ton v ton třeba 2 odstiny blond..nebo do zlatova..nebo čokoládova brava s jinou hnědou.ale podbrav.se to že se praminky vytahají do tvaru šachovnice.odedlují se pěšinky a praminky.ale to ti musí udělat kadeřnice!

DomiDiamond
Offline
Na fóru od: 16.04.2009

do hnedých vlásků bych možná volila černou... a nebo si ty vlásky prosvětli melírama nebo světlejší hnědou a dej černé podbarvení. Nevím jak moc hnědé vlasy máš, jestli je máš spíš tmavé, zkusila bych blond... Ale je to na tobě :) Zkusit se má všechno! ;) Vlasy dorostou vždycky..

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj.řekla bych že už se toto podbarvení nenosi.ale jestli to chceš proč ne.ale zkus si promelírovat vlasy ton v tonu!nebo zkus jeden až 2tlustý pruhy ty se ted nosi třeba jen na jedné straně hlavy.třeba jeden světly a do červena? hmm,?: