Nejúčinější dieta

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009
Nejúčinější dieta

Jaká dieta vám nejvíc zabrala? Nebo jaké máte typy na hubnutí? :)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Má rada? Pohyb, pohyb, pohyb:)) Nejlepší je plavání, jízda na kole a rychlá chůze do kopce!!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Dieta??NEžrat a CVICIIIT! :lol: :lol: :!: :!: ale je to učinné!

NeaMY
Offline
Na fóru od: 03.10.2009

Když jsem po antikoncepci hodně přibrala, pomohlo mi úplně přestat jíst sladké, z bílého pečiva jsem přešla na černé. Samozřejmně všechno kde se dá omezit tuk jako sýry, mléko a podobně kupovat s co nejmenším obsahem tuku, a takové klasické věci. Ale hlanvě jíst 5krát denně po maličkých dávkách, dlouho žvýkat( říká se že pocit hladu přichází až po nějaké době) a čím pomaleji jíš, tím mín toho sníš než příjde:-) a určitě pohyb.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. já už beru antikoncepci několik let nikdy jsem nepřibrala ani dkg.tka teda nevím jak někdo muže přibrat.ikdyž některé holky to řikaly ve šk.ale určitě je dobrý pohyb. já diety nedržím a jsem štíhla.ale musim se hýýbat!a večer si klidne nejak ty oříšky nebo chipsy Dám a bez sladkého nemužu být :lol:

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Pro mě je nejdůležitější dobrá nálada.Jak mám stres tak jím.Takže jak člověk zmákne mozek,má vyhráno.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to ja mam naopak.já jim bud z nudyneob když mám prave radost tak jsem tim tak zahlcena že se neudržím a jelikož mam novýho přítele a super tak sem štasná a pravěžadné trápeni tak jíím!
a když mám stres neni chut a tim stresem hudnu ..ale to pak vypadam jako mrtvolka :lol:

Anonym

Ahoj, mně se osvědčilo dlouhodobě: ráno velká snídaně - opravdu dát si cokoliv na co mám chuť, svačina mrkev nebo jogurt, jabko..., oběd normální, ale bez polévky, nebo přílohu nahradit zeleninou, odpoledne ještě jedna malá sváča (kousek ovoce) a večeře nejpozději v šest a to jen salát. Večer mi sice přicházely největší chutě a pokušení se přežrat, ale s vidinou toho, že ráno, až se probudíš, budeš moct sníst to, na co máš chuť se to dá vydržet dlouhodobě a hlavně tělu nic neschází. Zhubla jsem takhle 18kg za 5 měsíců. K tomu jsem přidala pohyb, když jsem po práci ještě na něco něla sílu, ale nebyla jsem moc pilná... tak max.1týdně. Ale na hubnutí není nejvhodnější plavání, teda pokud nezápasíš s nelkou nadváhou nebo obezitou - to pak ano. Způsobuje ukládání podkožního tuku. Jinak intenzita cvičení by měla být pod tepovou frekvencí 220 mínus věk = maximální tepová frekvence pro ideální spalování tuků. Pak už se přechází do anaerobní fáze a cvičíš spíš kondici, když je frekvence vyšší. Takže takový spinning je super věc pro oběhový systém a na svaly ale hubne se s ním až druhotně - tzn.že si vytvoříš svalovinu, která pak tuky spaluje. No, přeju hodně vytrvalosti a moje rada zní: neodpírej si to, co máš ráda, protože se tím dostaneš do stresu a později se tím zákonitě přejíš tak, že kila budou hned zpátky!

Anonym

Jo a taky jsem měla vytvořený plán :-) Na počítači jsem si udělala na měsíc dopředu tabulku kde jsem měla každý den okýnko pro snídani, svačinu oběd..atd tam jsem si pokaždé udělala křížek, když jsem tu porci snědla. Taky jsem napsala původní váhu a dopředu jsem si rozepsala na kažý týden o kilo míň abych viděla (se motivovala) jak to bude hezky ubývat. Pravidelně jsem si to do papírku odškrtávala a viděla za sebou ty úspěchy a před sebou "budoucí" váhu a jak už se k ní blížim :-) Vždycky když jsem měla záchvat chutí tak jsem se na to koukla, kolik už toho mám za sebou a řekla si, že to teď přece nevzdám! Párkrát jsem se samozřejmě nehorázně přežrala, ale nazačínala jsem od znova, jen jsem upravila tabulku s váhou a pokračovala dál, jakoby nic. Prostě si člověk musí občas odpustit selhání, ale nevzdat to úplně.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ono se name odpírat nic dobrého. člověk je všežravec a vždy byl a něco na tom bude!A korat ted všichni sedí u počítrače a pohybu je minimum tak že stačí pohyb. ja si dam sladké a netloustnu ale ani nehubnu.. a takhle poak nemají být anorektičky..když všude cpou diety a tak!!! :(

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Je fakt, že něco máme dáno geneticky a za něco si člověk může sám, že tloustne a je silnější!! Pohyb je velmi důležitý, zvlášť, když má někdo sedavé zaměstnání. Ale zas na druhou stranu..tělo si řekne co potřebuje. A pokud mám chuť na čokládu, tak si ji otevřu, protože je dokázáno, že je opravdu kvalitní čokoláda pro tělo potřebná..ale dám si jen 1 čtvereček!! I tady platí všeho s mírou!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. to jo 1 čverček neuškodí.to já si dávam pořad sladké.když sportuju potře.b cukr!
lepší než nějaké nezdravéENERGY drinky na Energii.
A kdo je štíhly at jí co jí tak jen závidim.jako moje kámoška ta je uplně vychrtlá a jí vše a kolik cche a nIC! ;)

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Já si teď zkouším nakrájet zeleninu a když mám hlad tak sním nejdříve pytlík zeleniny a pak jdu jíst.Nebo u počítače chroupám zeleninu nakrájenou na talířku.Večer u televize loupu semínka dýňový z Lidlu,která prodávají neloupaný,abych jich nesnědla tolik.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

No ale jak to dlouoh vydržíš? zelenina není moc chutová :D mne by to asi omrzelo..
jen syrová zelenina.. nic moc ..já mam ráda dobrudky :lol: ale seminka mám ráda,Dýnová a ruzná.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Tak to já zase miluji pistácie :lol:
Ale jinak k té zelenině - jsem četla, že je ideální je obalit v nějákém dobrém koření, nebo pomazánce :))

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ja teda ořechy nemusim.ale docela jsem si také ted oblíbyla PISTACIE nebo zobu arašídy sice dietní asi nejsou ale sou táák MOoooc dobrý :D
a na lískáče mám zas alergii, vždy mně svědí až pusa a dásně a nateče v krku. je to hnusný pocit!

Anonym

Mám sklon k nadváze a tak nějak s kily bojuji celý život :-( Vždycky jsem sportovala a musela se hlídat v jídle. Ne, že bych byla vyloženě tlustá, ale spokojená se svou postavou jsem nebyla. O prázdninách jsem vyzkoušela poprvé přípravek na hubnutí Bioaktivní CLA Booster, zase tak moc jsem si od toho neslibovala, ale představte si, že jsem zhubla 8kg. Není to přípravek přímo na zhubnutí, ale na zpevnění a tvarování postavy. Pomáhá tvorbě svalové hmoty a spalování tuků. Určitě je dobré při užívání cvičit! To jsem sice dělala i před tím, ale bez výsledku. Konečně nemám pneumatiku v pase a jsem spokojená. Brala jsem ho 3 měsíce, teď 2 masíce neberu nic a váhu si držím. Mám pocit, že CLA prostě nastartoval hubnutí a konečně jsem se zbavila přebytečného tuku.
Takže u mě zabralo tohle :-)

Anonym

Ahoj holky,
teda když čtu, že se někdo nemusí vůbec hlídat, tak fakt závidím :-)

Dobré typy a rady na hubnutí jsou na těhle stránkách, mrkněte na to http://www.pruvodcehubnutim.cz" onclick="window.open(this.href);return false; jsou tam jídelníčky, správné cvičení atp.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JJ. já taky musim hodně cvičit..sice tlustá nejsem ale chci tomu předejít..a mužu si dáavat sladky..to bych fakt nevydržela bez..!a proto cvičím vlastně :)) abych si mohla dopřávat! :D :D

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Objednala jsem si na internetu SLIM JET mají speciální stránky.Za první balíček zaplatíte jen poštovné 40 Kč za další 298 Kč asi na 20 dní.Přibrala jsem 3 kg za měsíc a bolelo mě pořád břicho.NEKUPOVAT!

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Moje úspěšnost vydržet je tak na 60 %,ale i to je úspěch.Taky jsem nevěřila,že zeleninka,se dá zobat,ale kyž si to pěkně nakrájíte a dáte vedle sebe ani vám to nepřijde a na chvíli to zasytí.Na druhou stranu hrnek s ovocným čajem a někdy chutě přejdou.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. to je sice možnéé.ale mne už to přestalo bavit docela..chroupat jen zeleniu.TAky jsem to dělala!
ale radši se o to víc hýbu a nepotřebuju to.než se strsovat!
ale chvalím že to vydržííš! :D

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojte, obdivuji holky vaši pevnou vůli, já s nadváhou nikdy problém neměla, ale po určitém věku člověk nabere ani neví jak. Já vím co pro to udělat , ale nejhorší je se k tomu přinutit. :roll:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

jj.. já se přinutila jednou a naposled.a od te doby fakt na to " prdím"lepší je na to nemyslet a vše jde SAMO.než si počítat CALORIE.. také jsem to dělala..ale je to blbost.pak se ničím jinym nezabyvate jen tím to a vše jde stranou! je to hruuza.
A ZDENKAS: ty dlěaš jaok bys byla "stařenka" prosíím Tě.. :lol: :lol: :lol: a kolik pak ti je let?Jestli to nevadí?

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

:lol: Daara napiš mi svůj email a já ti vyplním vše co budeš chtít. Teď se cítím na 100 neb mám chřipku ale u nemoci se celkem dobře hubne, protože to člověk nemá na jídlo chuť. :oops:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jéé,tak nemusiš mi to řííkat...
jak chceš. není to dotazník :lol: :lol: já jsem taky nějaká marod..ale chut na jídlo mam furt..ikdyž prvni dny moc ne... jen polívky a tak..naštěstí nepotře.b hubnout. ikdyž stím sladkým to fakt přehááním :D
tak muj mail eval(unescape('%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%64%61%61%72%61%40%63%65%6e%74%72%75%6d%2e%63%7a%22%3e%64%61%61%72%61%40%63%65%6e%74%72%75%6d%2e%63%7a%3c%2f%61%3e%27%29%3b')) mi píísni ;)

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Já taky nechroupu jen zeleninku,ale na chutě u PC někdy zabere nebo když mám žravou.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Tj.jo by asi nikdo nevydržel jen o zelenině..bych nemohla :)) je to o čiměm..to si radši dopřeju a pak vysportuji.
Je lepší jíst malo a často..ale neplati to o sladkém :lol: ale škoda :)) to mam rada nejvííc!

zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Čauky, já už ani nevím, jak se přípravek na hubnutí jmenoval, ale jediný co si pamatuji a co mě rozesmálo, že se tableta měla brát před každým jídlem a měla se zapít litrem vody. Takže už nebylo kam dát jídlo. :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jjtaky jsem dříve zkousela nejaky tablety na zaplneni zaludku ze necitis pocit hladu..byli to nejake octove s jablekm bo co.. hnus no :)))
ze ti to tma asi nabobtna...ale nevim no..asi jde spis o psychiku:))
ale už bych to fakt nejedla.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Alespoň k něčemu je ten sníh dobrý....každý den 1 hodinu s lopatou v ruce odhrnout sníh a hezká figura bude hned :lol: Zvlášť pokud ta zima bude až do dubna :twisted: