Jakou barvu zvolit?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Ka-Týs
Obrázek uživatele Ka-Týs
Offline
Na fóru od: 25.07.2011
Jakou barvu zvolit?

Ahoj. Mám vybledlé hnědé vlasy a chtěla bych si je obarvit nějakým odstínem hnědé. Líbí se mi taková tmavě hnědá co se leskne do červena. Nevím jaký odstín hnědé bych měla zvolit k zelenohnědým očím. Jaké máte zkušenosti s barvením vlasů? Poraďte, prosím.

Anonym

Ka-Týs wrote:Ahoj. Mám vybledlé hnědé vlasy a chtěla bych si je obarvit nějakým odstínem hnědé. Líbí se mi taková tmavě hnědá co se leskne do červena. Nevím jaký odstín hnědé bych měla zvolit k zelenohnědým očím. Jaké máte zkušenosti s barvením vlasů? Poraďte, prosím.

ahoj k zeleným očím se asi nejvíc hodí světle hnědá , ale lepší by bylo kdybys sem hodila fotku

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahooj, a co takhle cappucino přeliv ,by ti stcil nez barva -kdyz se ti nebude libit muzes dat vzdy tmavsi a lepe se ji zbavis, vymyjes ,barvu uz nedas dolu , to musis pockat az ti odroste :/
kdo nemá šediny je lepsi přeliv- a nebo kastanová barva je do cervena ale je dost tmava..ale změna je život. urco by jsi byla jina.ale aby jsi nebyla moc bleda. pak by jsi se musela vice nalicit, řasy zvyraznit, :)

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Mně se třeba k zeleným očím líbí i dostíny do červena - nebo třeba nějaká kaštanová nebo mahagonová, která má lehce nádech do červena...
Je to spíš o tom, jak moc velkou změnu bys chtěla a jakou barvu chceš vyzkoušet. Ale jak píše daara - nejdřív si dej jen přeliv, třeba i jen na 6 umytí, ten se vymyje hodně rychle a uvidíš aspoň, jak bys v tom odstínu vypadala... ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

tak už si se nám obarvila?posli fotku.