Jak získat bílé vlasy (ne dožluta)

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Jak získat bílé vlasy (ne dožluta)

Zdravím, už si několik měsíců přeju menší změnu. Chci úplně sněhově bílý vlasy. Problém je, že vlasy mám takový tmavě hnědý... Sem kluk, takže vůbec nevím co mám dělat pro to, abych docílil tý bílý... Když bych si je nechal odbarvit, tak je určitě nebudu mít čistě bílý, ne? Co třebas si je nechat odbarvit dvakrát? Nezníčí je to? A nebo nějak úplně jinak???

قناع الشعر المعجزة

علاج تساقط الشعر عند النساء

 

Anonym

Ahoj poradím ti jednu věc,je potřeba odbarvit s čehož vznikne žlutá a následně dát bílou barvu.jde to jen se poradit s kadeřníkem.

Anonym

Takže by to šlo, jo? No super. Já se bál, že to nepůjde vůbec. A ještě než se půjdu poradit, nevíte nakolik by to tak zhruba vyšlo? Přibližně...

vratu
Obrázek uživatele vratu
Offline
Na fóru od: 03.03.2009

Jestli máš tmavě hnědé vlasy, tak nevím jestli se to zvládne za jednu návštěvu u kadeřníka ;-) je dobrý si rozmyslet, jestli je to vůbec vhodný :-))

Vlasy se musí odbarvit a následně natonovat přelivem, aby dostaly stříbrný nádech. Je taky dobré používat silver šampon, který potlačuje žluté odstíny vlasů. Studený odstín vlasů ti tak vydrží déle.

Kvalitní silver šampon se dá koupit kolem 300,- a samotný úkon u kadeřníka je individuální, podle spotřeby materiálu.

Puma
Offline
Na fóru od: 11.03.2009

Zdravím, už delší dobu si vlasy melíruju (odbarvuju). Teď bych chtěla vlasy celé bílé. Vyzkoušela jsem barvu od Pallete odbarvovač o 5 - 7 odstínů a odbarvilo se mi to do žluta (jen odrosty, delky ne). Když si ale vlasy odbarvim klasickým odbarvovacem ( jen modry prasek a peroxid) tak se mi to stáhne hezky do bila. Prosím poraďte mi třeba nějaky tonovací přípravek.
Děkuji.

Emo_Kate
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

Já sama mám účes s bílýma vlasama a je to perfekntí, není vidět že sou mastný :D máš-li tmavě hnědé vlasy, do běla to půjde třeba až na druhé nebo i třetí odbarvení. A pokud to bude málo, můžeš dát bílou barvu nebo přeliv. A na domácí péči je naprosto skvělej šampon od Vitality´s. Je to speciální KADEŘNICKÝ šampon. Kadeřnice by ti ho měla sehnat. Je vytvořen pro získání právě těch "sněhobílých" vlásků ;) Není sice určený pro každodenní použití, ale každé vlasy odbarvené na světlou blond po čase trochu zežloutnou (mastnota,špína,prach,...) Tenhle šampon je právě na to, vybělí tu hnusnou žlutou :!: a ještě taky od Vitality´s balzám Espresso, dělá se v hodně odstínech, na tyhle světlý právě odstín Platin. Krásně to voní a fakt to funguje. Takže tyhle dvě věcičky sou naprosto dokonalý na tuto barvu vlasů, sežeň si to. ;) :) Šampon stojí tak 140 ,- a balzám asi 280 ,- Rozhodně se to vyplatí.. :P

Puma
Offline
Na fóru od: 11.03.2009

No a nemas ty vlasy moc znicene, i kdyz me by to nevadilo hlavne abych mela takove hezke vlasy. Sampon mam, je takovy fialovy a je na vybeleni vlasu, je super. A kde sezenu tu bilou barvu nebo preliv?

Emo_Kate
Offline
Na fóru od: 01.03.2009

No tak malinko jsou suché ale ne nijak výrazně skoro to nepoznáš... :P chce to po každym umytí kondicionér! :!: Bílej přeliv...asi v kadeřnictví, moje máti ho tam teda má...anebo v drogérii ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj.vlasy se musí nejprve odbravit .a když ti to chytne do žluta budeš muset jeste jednou a po té zesvětlovací barvu nebo jen barvu ,kterou koupís v drogerii třeba slonová kost nebo jsou i více do bíla.lepší by bylo si zajít ke kadeřnici.samozřejmě že to valsy poničí a vyšusí ale když budes používat kvalitní šampony a kury na vlasy..snad to nebude tak zlé.každý odbarvovací zásach do struktury vlasy je špatný pro vlasy!ale jde o udržbu.ale řekla bych že letos je spíše moderní jen promelírovaní nebo přirozeny LOOK !rozhodně zajdi k odborníkovi.také záleží na tvém pigmentu vlasy.tvůj pigment když bude žluty tak stím nic nenadělaš a valsy ti do běla uplně nepujdou! ;)

Anonym

ahoj - já si je stáhnu super blond palettkem o 5-7 odstínů a pak palettkem zvlášť popelavě plavou - o dalších 2-4 odstíny a taky to udělá chladný nádech.

umývám silverem - fialovým šamponem.

a taky se dá z netu objednat bílá barva - gelová snadná aplikace, ale ta chytne jen na ty 2xzesvětlený vlasy - movie color ICE

je dobrý pak koupit masku nebo balsám,a le pozor né nějakou heřmánkovou, zas by to sladila do žluta !! masku třeba jen na suché vlasy....mě se osvědčil elseve - ty 3 ampule...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojkí.tak už si na bílo když sem dej FOTO ,taky jsem chtěla bílé melíry do hnědych vlasu tak at vidím jak to vypada :D

Anonym

(JA) wrote:Zdravím, už si několik měsíců přeju menší změnu. Chci úplně sněhově bílý vlasy. Problém je, že vlasy mám takový tmavě hnědý... Sem kluk, takže vůbec nevím co mám dělat pro to, abych docílil tý bílý... Když bych si je nechal odbarvit, tak je určitě nebudu mít čistě bílý, ne? Co třebas si je nechat odbarvit dvakrát? Nezníčí je to? A nebo nějak úplně jinak???

ty jsi kluk??bože ..dostaň rozum .. bílých-šedých vlasů si užiješ ve stáří tak proč si to barvit ted?? to už běž radši na blond barvu .. ale spíš bych to posoudil víc kdyby jsi sem dal svou fotku ..protože takhle od oka to pujde asi těžko

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

DOBRÝ MELIR DO BÍLA CHYTÁ OD ZNAČKY DUSY. FAKT HO MAM VYZKOUŠENY A CHYTA I HEZKY NA HNĚDÉ VLASY I SE SLABŠÍM PEROXIDEM. PAK NA TO MUEZS HODIT NEAJOU PLATIN. BARVU TA JE BO BILA :)

lilli
Obrázek uživatele lilli
Offline
Na fóru od: 19.07.2009

Já mám vlasy taky takový tmavo hnědý,a chytlo mě to docela dobře po barvě Palette A10.Barvím si to do ted...Bude ti to chytat postupně,ne hned.A nebarvy si vlasy několikrát za sebou v jeden den! max. po měsíci!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

PALLETA BARVY SE MI MOC NEZDAJI .NEJSOU TAK KVALITNI JAKO KDYZ SI TO NECHAS UDELAT U KADEŘNICE.
BARVY Z DROGERIICH JSOU MOC SILNÉ..!!A MUZOU CHYTNOUT JINAK NECH CHCEŠ.

ADALLICA
Offline
Na fóru od: 18.02.2009

Lilli wrote:Já mám vlasy taky takový tmavo hnědý,a chytlo mě to docela dobře po barvě Palette A10.Barvím si to do ted...Bude ti to chytat postupně,ne hned.A nebarvy si vlasy několikrát za sebou v jeden den! max. po měsíci!

Ahoj, ja mám tmavoplavé vlasy a asi 10 rokov som si farbila vlasy Palettkou A10 a C10, miešala som ich tak pol na pol na dlé vlasy. Chytali mi pekne na bielo. Posledných cca 5 rokov však nejak zmenili asi zloženie farieb a chytá mi to do žlta až oranžova. Teraz som si kúpila novú "špicatú" C10 a zas do oranžova... Fialový šampón Kallos mi hodí pekný nádych do modra na melírované vlasy, ale s tými oranžovými nespraví nič. Nechápem to. Existuje nejaká farba, čo mi chytí úplne do biela? Poraďte odtieň a značku. (Wella, L´Oreal a Londa nič, to všetko do žlta...) Prípadne peroxid- značku a koľko percentný. Zoženiem od kaderníčok. Ďakujem